Lola BIO box za mamu i bebu: sterilni higijenski proizvodi

31,19 

Poklon paket sterilnih proizvoda odličan je izbor za prve dane nakon rođenja. Svi proizvodi su mikrobiološki i dermatološki testirani i 100% biorazgradivi.

Opis

Lola BIO box za mamu i bebu stvoren je od linije sterilnih biorazgradivih proizvoda. Svi proizvodi su mikrobiološki provjereni te dermatološki testirani, a dolaze zapakirani u poklon kutiju.

Baby blazinice, blazinice, higijenski štapići te higijenski ulošci posebno su pakirani u papirnatu vrećicu te je cjelokupan proizvod 100% biorazgradiv i 100% sterilan.

Lola BIO box sadrži:

  • Higijenski ulošci lola lady u mrežici 100% BIO  10/1 – 3 paketa
  • Lolete sensitive blazinice 100% BIO 100/1 – 2 paketa
  • Lolete natural blazinice Maxi 100% BIO 60/1 – 3 paketa
  • Loli higijenski papirnati štapići refill pakiranje 100% BIO 160/1 – 2 paketa

Više informacija o proizvodima:

Higijenski ulošci BIO Lola lady potpuno su prirodnog sastava, što uključuje i sam proizvod i njegovo pakiranje. Proizvod je biorazgradiv. Ulošci su posebno su pogodni za osobe s iritacijama i infekcijama intimnog područja izazvanog upotrebom umjetnih materijala te za rodilje. Pamučna jezgra higijenskog uloška je omotana viskoznom mrežicom. U pakiranju se nalazi 10 komada higijenskih uložaka.

Lolete Sterile & Clean 100 % BIO pamučne blazinice imaju odličnu kompaktnost pa blazinice tijekom upotrebe ne otpuštaju pamučna vlakna na tretirano područje. Blazinice su pakirane u papirnatu vrećicu te je cjelokupan proizvod 100 % biorazgradiv i 100 % sterilan.

Lola baby BIO blazinice služe osobnoj higijeni djeteta. Proizvod je bijeljen kisikom bez štetnih sastojaka posebno iz razloga što je proizvod namijenjen dječjoj njezi. U pakiranju se nalazi 60 komada blazinica koji su izrađeni od 100 % pamuka. U potpunosti biorazgradiv proizvod, uključujući pakiranje.

Loli BIO higijenski papirnati štapići namijenjeni su za čišćenje vanjskog dijela uha, nosa i očiju. Pamučno zadebljanje je namotano na papirnati štapić. Sadržaj pakiranja iznosi 160 komada. U potpunosti biorazgradiv proizvod, uključujući pakiranje.

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0