Magnall Sleep

8,00 

Magnall Sleep sadrži melatonin koji omogućava da lakše utonete u san, dok magnezij, vitamin B6, vitamin B12 i folna kiselina doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

SKU: 0024 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Magnall Sleep – za kraće vrijeme uspavljivanja. Sadrži melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om Magnezij, vitamin B6, vitamin B12 i folna kiselina doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Ovaj proizvod dolazi u formi kapsula koje su biljnog porijekla i ne sadrže gluten.

SVOJSTVA: Magnall Sleep je jedinstvena formulacija magnezija s melatoninom, aktivnim oblikom folne kiseline i vitaminima B6 i B12 koji pomažu da se eliminiraju simptomi nesanice i poremećaja spavanja.

Magnall Sleep blagotvorno djeluje na spavanje kod osoba koje su pod stresom, rade u smjenama, mijenjaju vremenske zone, kao i kod starijih osoba.

Ovaj proizvod djelovanjem na ciklus spavanja i buđenja daje trostruki efekt:

  • Olakšava vam da brže zaspite
  • Poboljšava trajanje i dužinu, kao i kvalitetu sna
  •  Budite se odmorniji

Napomene i upozorenja:

Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivima na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje mlađima od 18 godina. Trudnice i dojilje smiju koristiti proizvod samo uz prethodno savjetovanje s doktorom. Ne preporučuje se dugotrajno uzimanje melatonina za uspavljivanje, jer dugoročno može rezultirati poremećajem prirodnih mehanizama uspavljivanja. Nije namjenjeno osobama s mentalnim poremećajima, uključujući i depresiju.

Pakiranje: 10 kapsula

Proizvodi: ABELA PHARM

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0