Oroxid Sensitiv sprej za usta

21,90 

Oroxid Sensitiv sprej za usta je inovativno rješenje za održavanje oralne higijene. Ovaj jedinstveni sprej pomaže kod čišćenja zubi i desni te kod upalnih stanja koja se mogu javiti poput afti.

 

SKU: 9003 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Oroxid Sensitiv sprej za usta je inovativno medicinsko rješenje razvijeno za održavanje izvrsne oralne higijene, zdravih desni i za pomoć protiv upalnih oralnih poremećaja – afti, gingivitisa, stomatitisa. Smanjuje ili eliminira zubne naslage i upalu desni, kao i bol u slučaju upale grla.

Oroxid Sensitiv sprej za usta je jedinstvena antiseptička i ljekovita otopina pogodna za osobe s osjetljivom oralnom sluznicom i za djecu. Također pomaže vratiti svjež dah i prirodnu boju zuba. Oroxid Sensitiv nema alkohola niti klorheksidina

Tko treba koristiti Oroxid Sensitiv?

  • osobe s osjetljivom oralnom sluznicom
  • trudnice
  • djeca

Također se preporučuje koristiti kao dopunsku oralnu higijenu osobama s fiksnim zubnim aparatima, djelomičnim protezama, fiksnim protetskim nadomjescima (krunice, mostovi) i implantatima. 

Jedinstveni mehanizam djelovanja: 

Nakon dodira s oralnom sluznicom OROXID odmah oslobađa aktivni kisik u obliku sitnih mjehurića koji se mogu osjetiti kao blaga pjena u ustima. Aktivni kisik brzo uništava mikrobe. Zatim OROXID oksigenira i regenerira stanice oralne sluznice.

Kao važnu pomoćnu tvar OROXID Sensitiv sadrži i ACTIPONE PX3 – ekstrakt ljekovitog bilja (đumbir, mirha, ehinacea) koji ima snažno antiseptičko, zacjeljujuće i regenerativno djelovanje na nadražena i osjetljiva tkiva u usnoj šupljini.

Kako koristiti?

OROXID Sensitiv koristite nekoliko puta dnevno (2-4 puta), najbolje nakon ili tijekom pranja zubi. Također ga možete koristiti kad god vam zatreba.

  • Ulijte 10 ml (2 kapice) vode za ispiranje usta OROXID Sensitiv u čašu. Vodicu stavite u usta, isperite je u ustima ili grgljajte najmanje 30 sekundi. Zatim ispljunite. Također možete nježno prati zube tijekom ispiranja. Nakon upotrebe OROXID-a ne morate ispirati usta vodom.
  • Raspršite OROXID Sensitiv sprej u usnu šupljinu s 3 do 4 pumpice spreja. Držite ga u ustima najmanje 30 sekundi i ispljunite.

Pakiranje: 100 ml

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0