Oxilver Nail sprej protiv gljivica

36,70 

Oxilver Nail sprej pomoću aktivnog kisika i koloidnog srebra zaustavlja rast gljivica na noktima, poboljšava čvrstoću nokta, hidratizira ih i daje im zdrav izgled.

Opis

Oxilver Nail sprej protiv gljivica tretira različita oboljenja nokta kožice i kože oko nokta, kao što su bakterijske i gljivična infekcije, psorijaza, ozljede nokta itd.

Široka učinkovitost rezultat je komplementarnog učinka između AKTIVNOG KISIKA  i KOLOIDNOG SREBRA. Dodan je i Pantenol, kojim se postiže optimalan sastav za dopremu vlage unutar noktiju i dublje slojeve kože. Panthenol djeluje visoko regenerativno. Nokti postaju sjajniji, čvrsti i manje lomljivi, koža je savitljiva, elastična i mekša. On rješenje ublažava simptome različitih neželjenih stanja noktiju i kože kroz proces oksigencije i vidljivo poboljšava njihov izgled.

Oxilver Nail sprej protiv gljivica

  • Poboljšava strukturu nokta
  • Zaustavlja rast gljivica
  • Poboljšava čvrstoću nokta
  • Oporavlja nokte i kožu oko nokta
  • Daje noktima zdrav izgled
  • Hidratizira nokte

Sastav:

Pročišćeni i stabilizirani aktivni kisik proizveden iz peroxida (stabiliziran i pročišćen da se može unijeti i u organizam), koloidno srebro i pantenol

Upute za korištenje: Oxilver sprej protiv gljivica se jednostavno koristi. Poprskajte na područje noktiju koji su zahvaćeni 2-3 puta dnevno, sa udaljenosti 10-15 cm. Za prskanje vam je potreban potisak 2-4 puta (ovisno o tome koliko je područje zahvaćeno).Nemojte brisati ili isprati s kože, pričekajte dok se otopina ne osuši. Ukoliko se zapjeni, imate potvrdu da postoji infekcija.

Kada se nanese na nokte i kožu pretvara se u pantotensku kiselinu (vitamin B5) koja poboljšava fleksibilnost i jačinu nokta.
Pantenol također izvrsno radi sa keratinom, protein koji se nalazi u noktima i koži. Zbog svojih svojstava pantenol duboko prodire u nokat. To nam pomaže da se zaštiti i oporavi oštećeni nokat i pojača hidratacija, struktura i izgled nokta.

100 ml – dovoljno za 2-3 mjeseca korištenja

Za pomoć u borbi protiv psorijaze i akni pogledajte Oxilver Skin Gel.

 

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0