Pamučne tetra pelene

19,78 

Multifunkcionalne pelene izrađene od visokokvalitetne, dvostruke tetra tkanine od 100% pamuka.

Opis

Pelene kao nekad…

to.to pamučne tetra pelene su izrađene od visoko kvalitetne dvoslojne tetra tkanine. Odlikuje ih prirodan materijal – 100% pamuk, koji je koži ugodan i pruža visoki stupanj upijanja. Pelene su višestruko uporabljive za njegu beba i djece kod kuće ili na putu. Primjerene su za široko povijanje, kao podloga za previjanje, brisanje nakon kupanja, umivanja ili hranjenja, te za zaštitu od sunca i vjetra u kolicima.

UPUTSTVA ZA UPORABU PAMUČNIH TETRA PELENA

Prije uporabe, pamučne tetra pelene je potrebno oprati s deterđentom za bijelo rublje na temperaturi od 95 C. Dodavanje omekšivača nije potrebno. Ostatke obrubnog šava ( konce ), odrežite nakon pranja.

DOBRO JE ZNATI……

Posebnost pamučnih tetra pelena to.to, su njihovi obrubi. Pelene nemaju debele, grube i tvrde rubove, koji smetaju bebu, te nisu klasično porubljeni. Kutovi pelena su zaobljeni, dvije strane su tkane, a druge dvije su obrubljene s glatkim četveronitnim ( overlock ) šavom. Konci, koji završavaju taj šav, nisu odrezani. Višak konca odrežite sami, ali tek nakon prvog pranja, kada se pelena i oba šava stisnu.

Sastav: 100% pamuk

Količina u pakiranju: 8 komada

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0