Vlažne maramice za kućanstvo Blista Lavanda

1,35 

Vlažne maramice za čišćenje u kućanstvu Blista Lavanda najbolje su društvo i pomoć u ostvarenju tog plana. Njihova kvaliteta i efikasnost čišćenje će olakšati, ali i ubrzati.
Zamislite trenutak kada čistoća susreće praktičnost – upoznajte vašeg najboljeg saveznika u brzom i učinkovitom čišćenju!

 

 

Opis

Vlažne maramice za čišćenje u kućanstvu Blista Lavanda.

Blista Lavanda vlažne maramice imaju široku upotrebu. Namijenjene su čišćenju svih perivih površina kako bi sve površine bile čiste i sjajne, a miris davao osjećaj svježine. Blista sredstva za čišćenje i vlažne maramice se mogu koristiti u kućanstvu kao i automobilu.
Neka vaša kuća/stan/apartman/ured BLISTA!

Vlažne maramice za:

čišćenje i dezinfekciju svih površina, za kućanstvo, za čišćenje ureda, za čišćenje drvenog namještaja i svih kuhinjskih površina. Univerzalne su za sve prostorije (kuhinja, kupaona). Paket sadrži 50 komada maramica.

Brza čistoća u vašim rukama: inovativna formula omogućava vam da u trenu osvježite svaki kutak svog doma. Bez nereda, bez napora!

Sigurno za cijelu obitelj: dizajnirane s obitelji na umu, Blista vlažne maramice su nježne prema djeci. Istovremeno učinkovite u uklanjanju nereda koji dolaze s živahnim obiteljskim životom. Bez mirisa, bez brige!

Eko-prijateljske i biorazgradive: brinemo o našem planetu! Blista vlažne maramice su biorazgradive, čineći vaše čišćenje ne samo sigurnim, već i održivim.

Svježina koja traje: s osvježavajućim mirisima i dugotrajnim učinkom, vlažne maramice ostavljaju za sobom notu svježine koju ćete osjetiti i voljeti.

Zaboravite na dosadno čišćenje. Odaberite brzinu, odaberite učinkovitost, odaberite Blista Lavanda maramice jer čistoća nikada nije bila tako osvježavajuća! Očarajte čistoću, osvježite svoj dom! 

Vlažne maramice za čišćenje u kućanstvu Blista lavanda najbolje su društvo i pomoć u ostvarenju tog plana. Njihova kvaliteta i efikasnost čišćenje će olakšati, ali i ubrzati.
Zamislite trenutak kada čistoća susreće praktičnost – upoznajte vašeg najboljeg saveznika u brzom i učinkovitom čišćenju!

Upute za uporabu naći će na pakiranju. Indikacija, mjera opreza i nuspojava – nema.

Samo izvadi maramicu i obriši, tvoj dom će blistati i mirišati. Ako želite Blista bez mirisa lavande i vanilije već samo jednostavan miris čistoće odaberite Blista Universal.

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0