Ako se želite celulita riješiti jednom zauvijek, onda je SPM najbolji tretman za vas.

 

SPM najbolji anticelulitni tretmanZA KOGA JE SPM IDEALAN? 

Za sve koji žele bolje izgledati i zdravije se osjećati. Može se tretirati terapijski ali i preventivno. Za muškarce i žene, i za sve dobne skupine. Bilo da želite smšaviti, oblikovati svoje tijelo, eliminirati celulit ili samo podignuti tonus kože i tkiva, SPM će donijeti prave i zdrave rezultate. Smanjenje strija i poboljšanje teksture kože, jedrina, živost i glatkoća kože koju SPM daje, ostavlja svakog novog klijenta bez riječi.

SPM High care Beauty

SPM High care Beauty

 Za koga nije?

SPM se ne preporučuje trudnicama, kao niti svi ostali tretmani tijela. 

Kako SPM djeluje?

U jednom tretmanu rade se tri faze a djeluje čak na 4 sustava u organizmu. Evo kako SPM djeluje:

Na LIMFNI SUSTAV: otvaramo limfne čvorove, zatim se limfna tekućina laganim pritiskom i sporim pokretima usmjerava prema limfnim čvorovima – što daje učinak smanjenja obujma odmah.

Na MASNU STANICU: masna stanica je naotečena i može biti čak i više od 10 puta veća od svoje prirodne veličine. SPM radi na tome da se masna stanica smanji. Putem usisnih aplikatora doalzimo dublje u tkivo i fizičkom manipulacijom pod tlakom masira se masna naslaga. Natečene masne stanice se toliko rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi u njih i potiče njihov metabolizam.To pojačava sagorijevanje masnoća, a otpadne tvari koje se zalijepe na masnu stanicu izlučuju se iz organizma putem limfe.

SPM HIGH CARE BEAUTY

SPM HIGH CARE BEAUTY

Doista je sjajan osjećaj kad usisni aplikatori pružaju učinak masaže, klize kožom čineći ju lijepom i zdravom. ­

NA LIFTING I ZATEZANJE KOŽE I TKIVA: SPM-om možemo znatno pomoći kada je u pitanju opuštena koža bez obzira na stanje celulita. Naročito kod žena, česta je pojava opuštene kože nakon 40 godine,a nekad i ranije. Jačim pritiskom i brzim pokretima zatežemo kožu, podižemo stražnjicu, trbuh, ruke ili noge. Potiče se sinteza kolagena i elastina. pH tkiva se balansira, a koža je na izgled i dodir, zaglađenija i zategnutija. 

SPM lifting kože i tkiva

Na CIRKULACIJU: dubinskom masažom dovodimo kisik u tkiva koja su često insuficijentna i zato se opušta tkivo. Dovodeći kisik dubinskom masažom promovira se i cirkulacija, te su benefiti ovog tretmana ujedno i zdravstveni. Pogotovo za osobe koje pate od zadržavanja vode u nogama, hladnih nogu, pucanja kapilara i sl. 

Prije svega SPM je zdrav tretman jer nakon sve tri faze tretmana postiže se:

  •  BOLJA CIRKULACIJA
  •  SMANJENJE MASNIH STANICA
  •  PROMOCIJA LIMFNOG SUSTAVA
  •  LIFTING TKIVA I KOŽE

Koji dio tijela se može tretirati SPM -om?

SPM je učinkovit tretman na gotovo svim područjima tijela. Smanjenje masnih jastučića postižemo;

  • oko struka,
  • oblikovanje trbuha,
  • smanjenje obujma nogu i eliminacija celulita,
  • smanjenje jastučića na koljenima,
  • oblikovanje ruku,
  • jastučici i ”visuljci” na ledjima i oko grudnjaka, samo nestaju.   

DA LI BOLI?

Tretman ne boli, ali nije u potpunosti ugodan ukoliko je masna stanica naotečena i velika. Kako se masna stanica smanjuje, tretman postaje sve ugodniji. Kada je ona u svojoj prirodnoj veličini, tretman je ugodan jednako kao i masaža.

KOLIKO TRAJE TRETMAN?

Jedan tretman traje otprilike 45 min – 1 sat. Ovisno o tome koji dio tijela se tretira i koliki je obujam. Nije potrebna nikakva priprema, a poslije tretmana možete na svoje svakodnevne aktivnosti.

Kada se mogu vidjeti rezultati? 

Rezultati su vidljivi odmah, već nakon prvog tretmana, kao i nakon svakog slijedećeg. Zbog toga je su naši terapeuti vječno sa centimetrom u ruci. Mjeriti će vas prije i poslije svakog tretmana kako bi mogli pratiti vaše rezultate.  

GDJE SE MOŽE DOBITI SPM anticelulitni tretman? 

Kao i svaki drugi medicinski ili kozmetički tretman važno je da ga obavlja stručna i educirana osoba. Posebno je to važno kod SPM uredjaja jer on ne radi samostalno, već njim upravlja terapeut koji mora biti adekvatno educiran. Izbjegavajte centre koji uče na you tube kanalima. Svi High Care Centri koji su certificirani nalaze se na listi ovdje. Svi naši terapeuti su educirani i i kvalificirani za obavljanje SPM tretmana. Obratite im se s povjerenjem.

HIGH CARE CENTRI U HVATSKOJ.

REZULTATI SPM tretmana

SPM mršavljenje rezultati

SPM mršavljenje rezultati

SPM cellulite rezultati

SPM cellulite rezultati

SPM Oblikovanje tijela

Otkud dolazi SPM Tretman? 

SPM je medicinsko kozmetički uredjaj iz branda High Care Beauty, njemackog proizvodjača Weyergans  High Care.  High Care Beauty ima svoj jedinstveni i potvrđeni koncept koji je sinonim za istinsku učinkovitost. Naš glavni cilj je zadovoljstvo kupaca i stvaranje uistinu zdravog, lijepog i sretnog života nudeći konkretna rješenja za konkretne probleme. To je ono što naši međunarodni partneri rade diljem svijeta već više od 35 godina. Koncept za žene i muškarce. I sve dobne skupine.

TERAPIJA CELULITA High Care Beauty 

Nitko se nije tako bavio celulitom kao High Care Beauty kompanija. Zašli smo duboko u anatomiju, fiziologiju i patologiju celulita da bi došli do rješenja koji daju terapijske učinke na ovaj izazov. Zato su osnovača kompanije dr Rudolfa Weyergansa dugo nazivali; dr. Celulit.

Više o brand High Care Beauty možete pročitati više ovdje.

Ako još niste isprobali SPM, najbolji anticelulitni tretman, vrijeme je. Naručite se na besplatne konzultacije u našim High Care centrima, gdje će vas naši terapeuti pregledati, pojasniti konept i napraviti ponudu kako bi dobili tijelo kakvo ste oduvijek željeli. 

Cijene tretmana ovise o regiji koja se radi, a prosječno se krecu oko 380-500 kn po tretmanu.

Take Care, take High Care. 

 

 

 

Nema proizvoda u košarici!
0