Anatomske klompe bijele karirane s kopčom

52,96 

Terlik Sabo bijele anatomske klompe s ukrasnom kopčom. Ovaj air model Terlik Sabo klompi odličan je izbor za tople dane.

Opis

Anatomske klompe bijele karirane s kopčom brenda Terlik Sabo su otvoreni ljetni air model. Ovaj model napravljen je u potpunosti od prirodne kože, a dolazi kao spoj bijelog potplata i bijelog kariranog remena s ukrasnom kopčom. Masažna tabanica je izrađena od prirodne kože, a unutar potplata nalazi se zračni jastuk. Upravo zbog zračnog jastuka ove klompe su savršene za aktivne osobe jer ispravljaju nepravilnosti pri svakom koraku te olakšavaju dugotrajno kretanje. Zbog toga se smanjuje pritisak na kralježnicu i sprječavaju bolovi kod dugog hodanja i stajanja. Anatomske klompe bijele karirane s kopčom cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Terlik Sabo anatomske klompe imaju remen izrađen od prirodne kože, a ukrasna kopča omogućava regulaciju širine koja se prilagođava svakom stopalu. Noga unutar klompe je stabilna i ne klizi, a s obzirom da su otvorenog tipa stopalo diše i ne znoji se ni tijekom ljetnih vrućina. Također, mogu se savršeno kombinirati uz razne ljetne odjevne kombinacije. Ako tražite izrazito udobnu ljetnu obuću koja je u isto vrijeme moderna i lako se kombinira, onda su ove klompe prave za Vas!

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo Air modela

No. 36 – 23 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,5 cm

No. 42 – 27 cm

No. 43 – 27,5 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0