Anatomske klompe bijele s rupicama

49,11 

Terlik Sabo anatomske klompe razigranog uzorka pružit će odličnu potporu Vašem stopalu tijekom svakodnevnih aktivnosti.

Opis

Anatomske klompe bijele s rupicama sa svojim razigranim dizajnom savršen su izbor za kuću, ali i posao. Ove anatomske klompe pružaju potporu stopalu i omogućavaju veću otpornost na udarce tijekom hodanja. Udoban i mekan korak osiguran je tijekom cijelog dana, a posebno dizajnirani anatomski oblik pruža potporu stopalu. Ove anatomske klompe izrađene su od ekološki prihvatljive poliuretanske baze koja je izrazito lagana i visokokvalitetna. Osim toga, koža je izdržljiva i ima antibakterijska svojstva. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje.

Dizajn

Udobnost anatomskih klompi Terlik Sabo temelji se na ortopedskim pravilima. Unutar tabanice nalazi se zračni jastuk veličine 5,5 cm koji rasterećuje kralježnicu i stopalo te sprječava bolove uslijed dugotrajnog hodanja ili stajanja. Ergonomski ortopedska tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije i prati svaku liniju stopala te kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Svojim posebnim dizajnom, Anatomske klompe bijele s rupicama razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 36 – 23,0 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24,0 cm

No. 39 – 25,0 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0