Terlik Sabo anatomske klompe Nails

49,11  (370,02 kn)

Terlik Sabo klompe su posebno dizajnirane anatomske klompe, zanimljivog dizajna koje daju odličnu potporu stopalu i sprječavaju bilo kakve bolove kralježnice tijekom dugotrajnog hodanja i stajanja.

Opis

Terlik Sabo anatomske klompe Nails kvalitetno su rješenje za vaš svaki dan, Odlične za korištenje na poslu i u slobodno vrijeme ove klompe nude maksimalnu apsorpciju udara. Od materijala izdvajamo PU Ultra Leather Eko kožu koja ima posebna antibakterijska svojstva. Svi materijali su organski i tijekom proizvodnje ne zagađuju okoliš i nisu štetni za zdravlje. Air Max papuče nude maksimalnu apsorpciju udara, a udoban i mekan korak osiguran je tijekom cijelog dana te njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje.

Dizajn

Udobnost anatomskih klompi Terlik Sabo temelji se na ortopedskim pravilima. Unutar tabanice nalazi se zračni jastuk veličine 5,5 cm koji rasterećuje kralježnicu i stopalo te sprječava bolove uslijed dugotrajnog hodanja ili stajanja. Ergonomski ortopedska tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije i prati svaku liniju stopala te kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Svojim posebnim dizajnom, Terlik Sabo anatomske klompe Nails razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 36 – 23,0 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24,0 cm

No. 39 – 25,0 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,5 cm

No. 42 – 27,00 cm

No. 43 – 27,5 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0