Anatomske klompe crne Mickey Mouse

49,11 

Terlik Sabo anatomske klompe Air Max imaju razigrani uzorak Mickey Mouse, a izvrsne su za dom i posao

.

Opis

Anatomske klompe crne Mickey Mouse model su Air max klompi anatomskog oblika s razigranim dizajnom pogodnim za dom i posao. Također, Terlik Sabo anatomske klompe pružaju potporu stopalu i veću otpornost na udarce tijekom hodanja. Air Max papuče nude maksimalnu apsorpciju udara, a udoban i mekan korak osiguran je tijekom cijelog dana te njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Izrađene su od lagane, izdržljive i ekološki prihvatljive poliuretanske baze i visoke kvalitete, antibakterijske kože. Zbog ovih materijala klompe nije štetna za zdravlje, a izrazito je udobna i mekana. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje.

Baza skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. Kreiran je upravo s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala. Ergonomski ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Svojim posebnim dizajnom, Anatomske klompe crne Mickey Mouse razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 36 – 23,0 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24,0 cm

No. 39 – 25,0 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0