Anatomske klompe karirane na čičak

52,96 

Terlik Sabo bijele anatomske klompe s podesivim remenom od prirodne kože sa zračnim jastukom unutar potplata.

Opis

Anatomske klompe karirane na čičak ljetni su model anatomskih klompi brenda Terlik Sabo i dolaze u kombinaciji bijelog potplata unutar kojeg se nalazi zračni jastuk te bijelog remena kariranog uzorka izrađenog od prirodne kože. Terlik Sabo anatomske klompe savršen su odabir za osobe koje tijekom dana puno hodaju ili stoje. Anatomske klompe karirane na čičak na potplatu imaju i masažnu tabanicu te zračni jastuk za ispravljanje nepravilnosti tijekom hodanja koji znatno umanjuje pritisak na kralježnicu te sprječava bolove. Upravo zbog zračnog jastuka ove klompe su savršene za aktivne osobe jer ispravljaju nepravilnosti pri svakom koraku. 

Dizajn

Ove anatomske klompe dolaze u kombinaciji bijelog potplata i remena sačinjenog od prirodne kože s modernim kariranim uzorkom koji se može podešavati prema stopalu. Zbog toga je noga unutar klompe stabilna i ne klizi. Anatomske klompe karirane na čičak izvrstan su izbor za sve koji su puno na nogama na poslu, a prije svega puno hodaju. Ono što je bitno za naglasiti jest da tijekom ljetnih vrućina stopalo diše i ne znoji se s obzirom da su klompe otvorenog tipa.

Sastav

Potplat: PU zračni
Lice: prirodna koža
Tabanica: prirodna koža

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo Air modela:

No. 36 – 23 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,5 cm

No. 42 – 27 cm

No. 43 – 27,5 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0