Anatomske klompe Snowy

49,11 

Anatomske klompe Snowy nude i klasičan dizajn koji odgovara svim prilikama. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Ove anatomske klompe pravi su izbor za sve vesele i aktivne osobe!

Opis

Anatomske klompe snowy zatvoreni su model anatomskih klompi koji nudi maksimalnu apsorpciju udara. Osim udobnosti, ove Anatomske klompe snowy nude i jednostavna dizajn diskretana i klasičan. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Svi modeli klompi ručno su rađeni od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Iako se zbog veličine potplata klompe mogu doimati velikima, vrlo su lagane. Visina potplata je 5 cm te zahvaljujući njihovom posebnom obliku, klompe se ne kliže.

Anatomske klompe snowy su jedne od najlakših klompi na tržištu, upravo zbog materijala koji se koriste prilikom izrade. Klompe teže tek 567 grama. Anatomski uložak i ergonomski oblik prilagodit će se Vašem stopalu. Udobnost uloška će olakšati stajanje ili kretanje na poslu.

Uložak je vrlo mekan, no to neće skratiti vijek trajanja vaših klompi. Rupice na površini čine ove klompe vrlo prozračnima i u njima Vam se noga neće znojiti zbog čega je prigodno i nošenje na bosoj nozi. Ipak, preporučamo nošenje prirodnih materijala poput pamuka.

Preporučamo održavanje klompe krpom i toplom vodom, bez korištenja kemikalija. Dovoljno je obrisati klompe na kraju dana vlažnom krpom ili maramicom.

Veličine gazišta Dr. Mitra:
37 23,3 cm
38 24,0 cm
39 24,8 cm
40 25,4 cm
41 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0