Anatomske klompe Točkice

49,11 

Anatomske klompe branda Terlik Sabo zanimljivog dizajna izrađene su od antibakterijskih ekoloških materijala visoke kvalitete, a daju odličnu potporu stopalu tijekom hodanja.

Opis

Anatomske klompe Točkice ergonomski su oblikovane anatomske klompe brenda Terlik Sabo.Savršen su izbor za dom i posao sa svojim razigranim dizajnom. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove klompe čine svaki korak udobnim bez obzira koliko ste dugo na nogama. Od materijala izdvajamo PU Ultra Leather Eko kožu koja ima posebna antibakterijska svojstva. Svi materijali su organski i tijekom proizvodnje ne zagađuju okoliš i nisu štetni za zdravlje. Air Max papuče nude maksimalnu apsorpciju udara, a udoban i mekan korak osiguran je tijekom cijelog dana te njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje.

Dizajn

Udobnost anatomskih klompi Terlik Sabo temelji se na ortopedskim pravilima. Unutar tabanice nalazi se zračni jastuk veličine 5,5 cm koji rasterećuje kralježnicu i stopalo te sprječava bolove uslijed dugotrajnog hodanja ili stajanja. Ergonomski ortopedska tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije i prati svaku liniju stopala te kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Svojim posebnim dizajnom, Anatomske klompe Točkice razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 36 – 23,0 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24,0 cm

No. 39 – 25,0 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0