Anatomske tenisice Ritam srca

49,11 

Anatomske tenisice Ritam srca kreirane su s ciljem da rasterete kralježnicu i stopala te tako olakšaju dugotrajno hodanje ili stajanje. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Osim udobnosti, ove Anatomske tenisice Ritam srca, nude i veseo dizajn koji zasigurno neće proći neopaženo.

Opis

Anatomske tenisice Ritam srca kreirane su s ciljem da rasterete kralježnicu i stopala te tako olakšaju dugotrajno hodanje ili stajanje. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Osim udobnosti, ove Anatomske tenisice Ritam srca, nude i veseo dizajn koji zasigurno neće proći neopaženo. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Ove tenisice pravi su izbor za sve vesele i aktivne osobe!

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Dostupni brojevi:

37, 38, 39, 40

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina

36, 37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0