Bulardi 500 kapsule

12,00 

Bulardi 500 u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizira rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!

SKU: abela01 Kategorije: , ,

Opis

Bulardi 500 kapsule je jedinstveni pripravak na našem tržištu koji sadrži dvostruko veću dozu probiotske kulture S.boulardii, uz dodatak vitamina D3 u optimalnoj dozi. Također je odavno poznat povoljan učinak vitamina D na imunitet. Ideja uvođenja ove inovativne kombinacije u pripravak Bulardi 500 prvenstveno je u prevenciji i liječenju najtežih oblika infekcija klostridijama u bolničkim uvjetima te eradikaciji helicobactera.

Klinička praksa je pokazala da je u bolesnika s nižom razinom vitamina D u krvi uočen manji postotak izlječenja, više komplikacija i veći broj ponovljenih infekcija. Zato se Bulardi 500 preporučuje uzimati svaki dan jer uspostavlja potrebnu ravnotežu crijevne mikroflore i time utječe na imunitet.

Uloga vitamina D3 posebno je važna u održavanju imuniteta i borbi protiv infekcija! Dokazano je da nedostatak vitamina D smanjuje ozdravljenje od infekcija kao što su H.pylori i Cl.difficile. Bolesnici s Cl.difficile i niskom razinom vitamina D u krvi imaju dulje trajanje dijareje i veći rizik od razvoja sepse!

Niska razina vitamina D u serumu prisutna je u većoj mjeri kod pacijenata kod kojih eradikacija H. pylori nije uspjela, te se smatra jednim od čimbenika rizika za neuspjeh te terapije.

Pakiranje: neto količina 10 kapsula (=4,05 g)

Način primjene: Odrasli i djeca od drugog mjeseca života: 1 kapsula dnevno

Napomena: Preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama sa centralnim venskim kateterom da se prije upotrebe posavjetuju s liječnikom.

Za Vaše klince tu je i Bulardi Junior!

AbelaPharm

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0