Bulardi Junior kapsule

9,99 

Bulardi Junior u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizira rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje! Jedan je od najprodavaniji saccharomyces boulardii u Hrvatskoj koji se može koristiti već od navršenog jednog mjeseca života. Samo najbolje za vaše dijete!

SKU: abela07 Kategorije: , ,

Opis

Prvi i najprodavaniji saccharomyces boulardii u Hrvatskoj. Samo najbolje za vaše najmlađe – BULARDI junior kapsule 🙂

Svojom velikom površinom Bulardi Probiotic Junior na sebe veže velik broj bakterija i virusa (uzročnika dijareje) te ih eliminira iz organizma. Bulardi probiotik junior luči proteaze koje razgrađuju bakterijske toksine, blokira receptorska mjesta za toksine i sprječava njihovo štetno djelovanje na sluznicu probavnog trakta. Bulardi junior je jedini probiotički pripravak na tržištu koji se može koristiti istovremeno s antibioticima.

Djeca s dijarejom imaju smanjenu koncentraciju cinka u krvi. Dokazano je da cink učinkovito smanjuje ozbiljnost, trajanje i težinu dijareje u djece. Dodatak cinka tijekom dijareje poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprječava dehidraciju. Istodobno pomaže regeneraciju crijevnog epitela i vraćanje njegove funkcije.

Cink se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta i obrambenih sposobnosti, kako protiv dijareje tako i protiv drugih infekcija.

Sastojci:

  1 KAPSULA 2 KAPSULE
Liofilizirana kultura Saccharomyces boulardii 250 mg
5 milijardi živih stanica*
500 mg
10 milijardi živih stanica*
Cink 5mg 10mg

*na kraju roka uporabe

Način primjene:

Djeca od 2. mjeseca života do godine dana: 1×1 dnevno.
Djeca od godine dana: 2×1 dnevno odnosno 1×1 dnevno.
Po potrebi, kapsula se može otvoriti, sadržaj isprazniti u žličicu s malo vode i odmah popiti.

Napomene i upozorenja:

Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod ne trebaju uzimati djeca preosjetljiva na neki od sastojaka proizvoda. Djeca na terapiji antimikoticima ne trebaju koristiti Bulardi® junior zbog mogućeg izostanka učinka. Kontraindicirana je primjena proizvoda sa Saccharomyces cerevisiae subsp. boulardii kod imunokompromitirane djece, kao i kod djece s centralnim venskim kateterom.

Neto količina: 10 kapsula (=4,45 g)

Posjetite link i pronađite i probiotik Bulardi za odrasle!

AbelaPharm

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0