High Care® blokator apetita CR PLUS

45,79 

High Care® blokator apetita CR PLUS kapsule sadržavaju visoko koncentrirani krom koji se lako apsorbira i kontrolira inzulin u našem tijelu, koji kontrolira razinu šećera. Neki od benefita su smanjenje osjećaja gladi, mršavljenje te usporavanje procesa starenja. High Care® blokator apetita CR PLUS savršen je proizvod ako želite smanjiti tjelesnu težinu jer se spremate za natjecanje poput maratona. 

Opis

High Care® blokator apetita CR PLUS savršen je proizvod ako želite smanjiti tjelesnu težinu jer se spremate za natjecanje poput maratona. Kod takvih situacija potrebno je uravnotežiti vrijednost šećera u krvi, a pri tome pomaže krom. High Care® blokator apetita CR PLUS kapsule pružaju tijelu visoko koncentrirani krom koji regulira razinu šećera u krvi.

Krom je esencijalni element u organizmu koji ima velik značaj kad je u pitanju sinteza inzulina i kontrola šećera u krvi. S godinama organizam gubi sposobnost uzimanja kroma iz prehrane te ga je najbolje uzimati kao dodatak prehrani, posebno kad radimo na gubitku tjelesne težine. Uz to krom može smanjiti ili odgoditi pojavu starenja.

Tri kapsule High Care® blokator apetita CR PLUS dnevno osiguravaju uravnoteženu razinu kroma koji podržava Vaše tijelo u ekstremnim sportskim situacijama i zaustavljanje gladi. krome regulira inzulin, a inzulin regulira glad.

Aktivni sastojci:

  • KROM PIKOLINAT – esencijalni element koji se nalazi u tragovima u našem organizmu. Od velikog je značaja za sintezu inzulina i kontrolu šećera u krvi. Inzulin obavlja svoju osnovnu zadaću (regulira šećer u krvi) samo onda kada ima dovoljno kroma na raspolaganju. S godinama organizam gubi sposobnost uzimanja kroma iz prehrane i zbog toga se pokazalo da je najbolje uzimati krom kao dodatak prehrani, posebno onda kada želimo izgubiti na tjelesnoj težini. Krom može smanjiti ili odgoditi pojavu starenja
  • GUARANA – jačanje i aktiviranje stanica; potiče metabolizam stanica

Svojstva: adekvatna razina kroma u tijelu. Regulacija razine šećera u krvi. Smanjen osjećaj gladi. Brže sagorijevanje masti dovodi do bržeg nakupljanja regulacije mišićne mase ako se uzima redovito (najmanje 3 mjeseca)

NAČIN KORIŠTENJA: Preporuča se max 3 tablete na dan. Idealno prije obroka.

PAKIRANJE: 90 kapsula /1 kutija

Ovdje možete pronaći popis svih High Care centara u Zagrebu i šire!

Više o High Care Beauty brandu možete pročitati ovdje.

Dodatne informacije

Kompletan sastav

Guarana Ekstrakt (75.3 %) – jačanje i aktiviranje stanica; potiče metabolizam stanica
Celuloza – emulgator
Sredstva za oslobađanje (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid)
Krom pikolinat – esencijalni element koji se nalazi u tragovima u našem organizmu. Od velikog je značaja za sintezu inzulina i kontrolu šećera u krvi. Inzulin obavlja svoju osnovnu zadaću (regulira šećer u krvi) samo onda kada ima dovoljno kroma na raspolaganju. S godinama organizam gubi sposobnost uzimanja kroma iz prehrane i zbog toga se pokazalo da je najbolje uzimati krom kao dodatak prehrani, posebno onda kada želimo izgubiti na tjelesnoj težini. Krom može smanjiti ili odgoditi pojavu starenja
Pteroil monoglutaminska kiselina kiselina (folna) – smanjuje akne na licu; čini kožu svježom, zategnutom i sjajnom; učvršćuje kožu; štiti od raspadanja kolagena pod UV zrakama; oporavlja kožu

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0