High Care® Hydro Mousse

34,64 

High Care® Hydro Mousse je savršen proizvod za hidratizaciju suhe kože. Zbog pumpice se savršeno dozira, a koži daje mekoću bez da ostavlja film. Zato je idealna i za mušku njegu lica. Zračna, nježna tekstura s hijaluronskom kiselinom i vitaminima A i E daje koži savršeno uravnoteženu vlažnost.  

Opis

Lagana kao pero i izrazito učinkovita pjena za hidrataciju! High Care® Hydro Mousse preporučujemo za optimalnu hidrataciju vaše kože. Zračna, nježna tekstura s hijaluronskom kiselinom i vitaminima A i E daje koži savršeno uravnoteženu vlažnost. High Care® Hydro Mousse se lako dozira i daje mekani, podatni osjećaj, a na koži ne ostavlja film. Zato je idealna i za mušku njegu lica. High Care® Hydro Mousse učinit će Vašu kožu primjetno njegovanom! Take Care, Take High Care!

Tip kože: Osjetljiva i suha koža

Način upotrebe: Hydro Mousse je savršen za primjenu ujutro i/ ili navečer nakon čišćenja lica. Jedan potisak pumpice dovoljan je za lice i dekolte

Aktivni sastojci:

HIJALURONSKA KISELINA- opskrbljuje kožu vlagom; veže vlagu; djeluje kao komunikator između stanica

VITAMIN A -potiče stvaranje kolagena; štiti od oštećenja kože izazvanih suncem; regenerira stanice: održava kožu u dobrom stanju: inhibira slobodne radikale

VITAMIN E- štiti staničnu membranu od utjecaja okoline; njeguje kožu, poboljšava strukturu površine kože

Svojstva: kombinacija hijaluronske kiselina i vitamina A i E čini kožu hidratiziranom i nahranjenom. HYDRO MOUSSE pjena idealna je i za mušku kožu.

Prednosti proizvoda

  • jednostavna za nanošenje
  • idealna za žensku i mušku kožu
  • ne ostavlja trag

Sadržaj: 100ml

Ako Vas zanima više o Anti Age High Care programu 007 sve možete pronaći ovdje.

Više o High Care Beauty brandu možete pročitati ovdje.

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0