Hippocrates anatomske klompe Tratinčica

49,11 

Anatomsko-ergonomske Hippocraters klompe u bijeloj boji s razigranim dizajnom cvijeća.

Opis

Hippocrates anatomske klompe Tratinčica su anatomsko-ergonomske klompe brenda Hippocrates izrađene od visokokvalitenih organskih materijala poput PU Ultra Leather Eko kože s posebnim antibakterijskim svojstvima. Materijali od kojih su izrađene ove klompe su organski, ne zagađuju okoliš te ne štete zdravlju, a posebna pozornost tijekom izrade posvećena je ortopedskim pravilima za vrhunsku udobnost. Hippocrates anatomske klompe Tratinčica pravi su izbor za sve vesele i aktivne osobe. Također, ovaj model anatomskih klompi kreiran je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala te tako olakša dugotrajno hodanje ili stajanje. 

Dizajn

Ovaj zatvoreni model anatomskih klompi ima simpatičan dizajn s tratinčicama koji se sjajno uklapa s nježno bijelom bojom. Ortopedska tabanica dizajnirana je da prati liniju stopala prema svim pravilima ergonomije i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Unutar tabanice nalazi se zračni jastuk veličine 5,5 cm koji rasterećuje kralježnicu i stopala tijekom svakodnevnih aktivnosti. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,0 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

 

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0