Jasmin ultra tanki pamučni higijenski ulošci

2,52 

Jasmin ultra tanki pamučni ulošci izrađeni su od 100% organskih materijala i imaju snažnu moć upijanja. Odličan su izbor kod srednje jake menstruacije, a zbog odličnih svojstava prevencija su kod upala i iritacija.

Nema na zalihi

SKU: 50833 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Jasmin ultra tanki pamučni higijenski ulošci izrađeni su od 100% prirodnih materijala. Ovi ulošci imaju 100% pamučnu gornju površinu na koju se nadovezuje super upijajuća jezgra od celuloze s dodanim superabsorbentom i zbog toga koža diše, te joj je osigurana maksimalna vlažnost. Ta kombinacija jamči ugodan osjećaj i sigurnost. Na dodir tekstilna folija koja propušta zrak, služi kao sloj za brže upijanje i sprječavanje povrata tekućine.

Izrazito su meki, ne uzrokuju iritaciju i djeluju preventivno kod upala i alergija. Dobri su za kožu jer nisu izbijeljeni klorom.

Jasmin ultra tanki pamučni higijenski ulošci odličan su izbor kod srednje jake menstruacije. Ulošci ne sadrže parfeme ni boje. Prikladni su za zaštitu tijekom slabe do umjerene menstruacije. U pakiranju se nalazi 10 komada higijenskih uložaka.

Više od brenda Jasmin Nature potražite OVDJE.

Tosama trade d.o.o.

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0