Natura Femina Organic dnevni ulošci

3,85 

Natura Femina Organic dnevni ulošci nisu tretirani klorom, ph su neutralni te su zasebno pakirani u biorazgradivoj ambalaži. Izrađeni su od organskog pamuka i pogodni za svakodnevnu upotrebu.

Opis

Natura Femina Organic dnevni ulošci su štitnici rublja od 100 % certificiranog organskog pamuka. Nalaze se u biorazgradivoj ambalaži, posebno pakirani i pogodni su za svakodnevnu upotrebu kod slabe menstruacije, bijelog pranja ili kod istovremene upotrebe higijenskih tampona.

Natura Femina Organic dnevni ulošci su samoljepljivi za bolje prianjanje. Bitne značajke su da su pH-neutralni, bez parfema i nisu tretirani klorom. Primjereni za svakodnevnu zaštitu rublja.

Ulošci i tamponi Natura Femina i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije. Kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu. Spriječiti će pojavu infekcija i alergija i dati prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Pakiranje: 24 komada

Normal tamponi s probiotikom

Tosama trade

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0