Natura Femina dnevni ulošci s krilcima

5,04 

Natura Femina dnevni ulošci s krilcima su ultra tanki ulošci s krilcima od 100 % organskog pamuka u razgradivoj ambalaži za zaštitu kod srednje jake menstruacije ili za dnevnu upotrebu. 

Opis

Natura Femina dnevni ulošci s krilcima su ultra tanki ulošci s krilcima od 100 % organskog pamuka u razgradivoj ambalaži za zaštitu kod srednje jake menstruacije ili za dnevnu upotrebu.

Ulošci i tamponi Natura Femina i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije. Kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu. Spriječiti će pojavu infekcija i alergija i dati prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Pri uporabi takvih uložaka ili tampona svaka se žena osjeća iznimno ugodno. No, čak i na tom tržištu nude nam se dvije opcije: prirodni pamuk i certificirani organski pamuk. Poznati proizvođač higijenskih uložaka i tampona Tosama već neko vrijeme nudi obje opcije. Natura Femina classic ulošci i tamponi su proizvodi od čistog 100% pamuka. Slip, Day i Night ulošci prilagođeni su različitim tipovima menstruacije, a tu su i dva higijenska tampona (Mini i Normal) s aplikatorima za lakše i higijenskije rukovanje.

Natura Femina dnevni ulošci s krilcima pakiranje: 10 komada

Normal tamponi s probiotikom

Tosama trade

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0