Natura Femina tamponi Super

4,91 

Natura Femina Super tamponi su izrađeni od organskog pamuka. Imaju zaobljeni vrh pa su lakši za umetanje, a nisu izbjeljivani klorom te su bez dodatnih parfema. Odličan izbor za žene s jačom menstruacijom.

Opis

Natura Femina tamponi Super izrađeni su od certificiranog organskog pamuka (certifikat ICEA). Dermatološki su testirani, sterilizirani, bez dodanih parfema i nisu izbijeljeni s klorom. Tamponi su zbog svog oblika iznimno upijajući i pouzdani, a njihov zaobljeni vrh i osiguravaju veću kompaktnost i glatkoću.

Natura Femina tamponi Super od organskog pamuka su primjereni za djevojke i žene s jakom menstruacijom.

Ulošci i tamponi Natura Femina i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije. Kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu. Spriječiti će pojavu infekcija i alergija i dati prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Pakiranje: 16 komada

Normal tamponi s probiotikom

Tosama trade

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0