Femina intimna krema s probiotikom

7,90 

Intimna krema s probiotikom Natura Femina by ellen® omekšava kožu, sprječava isušivanje i održava vlažnost.

Opis

Femina intimna krema s probiotikom djeluje kao hidrirajuća krema za upotrebu na vanjskom intimnom području: omekšava kožu i vanjsku membranu sluznice te sprječava isušivanje i pomaže očuvati primjerenu vlažnost.

Svrbež, nadražaj, osjećaj peckanja, iscjedak neugodnog mirisa,….

Zvuči vam poznato?

Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama kako što su bakterijska vaginoza i gljivična kandidijaza. Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu (koja se najčešće prikazuje u smanjenom broju laktobacila) su:

  • liječenje antibioticima,
  • hormonske promjene (kontracepcija, trudnoća, menopauza,…),
  • pretjerana, odnosno neodgovarajuće higijena,
  • seksualna aktivnost,
  • nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala,
  • često kupanje u bazenima,
  • stres.

Sad možete na prirodan način povratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu.

Ljudsko tijelo (usna i trbušna šupljina, crijeva, rodnica) je prirodno naseljeno s mikroorganizmima koji štite tijelo od uzročnika infekcija i bolesti. Te, za zdravlje korisne mikroorganizme, nazivamo probiotici. Ako ih tijelu dostavimo u dovoljnoj količini, pomažu održavati prirodnu tjelesnu obranu organizma.

Hidratizirajuća krema za vanjsko intimno područje omekšava kožu i vanjsku membranu sluznice, sprječava isušivanje i pomaže održavati vlažnost. Pomaže održati prirodnu mikrofloru: doprinosi formiranju prirodnog zaštitnog sloja (stvara hidrolipidni film), održava osjećaj svježine na spolovilu i sprječava neugodan miris.

Za koga? Za žene u svim starosnim razdobljima (u fertilnoj dobi, u menopauzi, nakon menopauze), koje imaju tegobe poput suhoće, svrbeža i neugodnog mirisa u vanjskom intimnom području.

Kremu možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s tamponima Natura Femina by ellen®. Prenošenje kreme na donje rublje spriječite korištenjem tankih uložaka za zaštitu rublja Natura Femina Organic.

Pakiranje: 15 ml

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0