Tensilen 20

13,80 

Tensilen 20 kapsule omogućuju da vam svaki dan bude odličan dan! Birajte Tensilen kapsule za poboljšanje imunološkog sustava, smanjenje stresa i umora te omogućite lakše stvaranje energije svom organizmu.

 

SKU: 035 Kategorije: , ,

Opis

Svako jutro ustanite na desnu nogu 🙂 Tensilen 20

Sadrži vitamin B1, vitamin B6 i vitamin B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji.
Sadrži vitamin B2 i vitamin B3 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.
Sadrži vitamin B2 koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Skupina B vitamina (vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12) doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Tensilen 20 pakiranje: 20 kapsula (=9,88g)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi ( 1 kapsula ):

AKTIVNI SASTOJCI SADRŽAJ 1 KAPSULE % PU*
S – adenozil – metionin 200,00 mg  
Vitamin B3 25,00 mg 156%
Vitamin B2 3,40 mg 243%
Vitamin B1 3,00 mg 273%
Vitamin B6 2,00 mg 143%
Vitamin B12 1,00 µg 40%

*PU – preporučeni dnevni unos

Način primjene: Odrasli – 1 kapsula dnevno, sat vremena prije obroka ili dva sata poslije obroka. Proizvod je najbolje uzeti ujutro.

Napomene i upozorenja:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvod ne smiju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 18 godina. Proizvod se ne preporučuje osobama koje boluju od bipolarnog poremećaja ponašanja. Osobe koje su na terapiji lijekovima iz grupe antidepresiva bi trebale konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se oprez prilikom istovremene primjene ovog prozvoda s lijekovima za dijabetes melitus (šećerna bolest).

Tensilen 10

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0