Čista hrana (Clean Food)

Počnite mršaviti danas i poklonite sebi još puno zdravih i lijepih godina!

Za dugovječnost, ljepše i zdravije starenje, regulaciju tlaka, bolje krvne žile, regulaciju šećera, balans hormona, regulaciju tjelesne težine, kontrolu celulita, čvršću i zategnutiju kožu… I za još bezbroj benefita – NE TREBATE DIJETU. Trebate jednostavno ČISTU HRANU.

Ako vam obećam da ćete zavoljeti ono što jedete, i sebe puno više već za tjedan dana JESTE LI SPREMNI POKUŠATI?

Mi vam ne sugeriramo dijetu, niti plan prehrane za određeni period. MI VAM PREDSTAVLJAMO NOVI NAČIN PREHRANE – ZAUVIJEK. Ok, možete tu i tamo zabrazditi, ali okrećemo pilu naopako; neka varanje bude povremeno, a čista hrana neka bude vaša svakodnevnica. Kada čujete zdrava prehrana, sigurno se već ježite od nedostataka okusa, mirisa i neprivlačnog izgleda.

Zato smo vam pripremili recepte i jelovnik kojim ćete boostati vaš imunitet, izgubiti celulit, uspostaviti bolju funkciju rada svakog sustava u tijelu. Drugim riječima, vratit ćete svoje tijelo na tvorničke postavke. Jer čista hrana je UPRAVO ono što su zapravo osnovne postavke našeg organizma. RESETIRAJMO SE!

Naš organizam nije naviknut na konzervanse, dodatke hormona u hrani, aditive, sladila i ostala smeća koja unosimo hranom, a često da niti ne znamo.

Što je čista hrana?

Da pojednostavnimo – čista hrana je bez gore navedenih dodataka koji oštećuju svaku stanicu našeg organizma, a često i stvaraju ovisnost. To znači da više jedemo jer nam se jede, a ne zato što organizam to treba.

ČISTA HRANA se bazira na svim organizmu potrebnim namirnicama, ali bez smeća. Što JEDEMO SLJEDEĆIH NEKOLIKO TJEDANA?

 • Povrće, meso, ribu, plodove mora, voće, žitarice i orašaste plodove.

Bez procesa rafinirane proizvodnje i procesuiranih namirnica, bez konzervansa, bez šećera, bez brašna, bojila, bez aditiva, pojačivača okusa… Preporučuje se praviti obroke tako da ih se što manje obrađuje, odnosno jesti kuhano meso ili ribu, gril…

Što postižemo?

Očistiti ćemo tijelo od viška vode, toksina i zaostalog smeća, već prvi tjedan osjećat ćete se laganije, poletnije i zdravije. Puno naših pacijenata pije razne tablete protiv visokog tlaka, protiv masnoće u krvi, povišenog šećera itd., a da nikad nisu niti pokušali prilagoditi prehranu svojoj bolesti. Naravno da nikad ne sugeriramo da prestanete piti terapiju koja vam je potrebna, već savjetujemo da se prestanete hraniti kao da vam se žuri umrijeti, a u isto vrijeme trpati se raznim lijekovima.

Je li teško?

Da, možda prvih 2-3 dana. Pogotovo ako ste već u sistemu ovisnosti. Najteže je organizacijski, i o tome morate razmišljati unaprijed, kako se ne bi dogodilo da ogladnite, a nemate ništa pri ruci jer onda znamo ”orobiti” najbližu pekaru. Bitno je pronaći hranu koja vam odgovara, da je zdrava i da se ne mučite.

BENEFITI KOJE MOŽETE OČEKIVATI od čiste hrane:

 • Regulacija krvnog tlaka
 • Izgubiti ćete puno suvišnih kila (iako ovo nije program za mršavljenje – ovo je program za zauvijek)
 • Smanjit ćete i olakšati simptome menopauze
 • Vaše noge više neće biti tako teške i natečene
 • Manje nuspojave određenih lijekova
 • Regulacija šećera u krvi
 • Balans hormona
 • Prevencija velikog broja bolesti
 • Bolji izgled: smanjiti ćete podbradak, podočnjake, eliminirati celulit i podignuti lice
 • Biti ćete fleksibilniji pokretniji, izdržljiviji sa više koncentracije i snage

Zašto su konzervansi štetni za organizam?

Kako smo rekli, čista hrana podrazumijeva namirnice bez konzervanasa i aditiva. Inače, konzervansi se dodaju u proizvode kako bi produžili održivost hrane i prevenirali njezino kvarenje. U njih spadaju i prehrambene boje, pojačivači okusa i sl. Kroz povijest najčešće su korišteni šećer i druga sladila kao konzervansi, ali i sol, no ona se ne smatra aditivom. Danas se konzervansi smatraju opasnima u hrani i mogu naštetiti zdravlju.

Naime, razne kemikalije koje se koriste kao konzervansi nakupljaju se u organizmu što mogu izazvati razne bolesti i stanja poput nakupljanje vode, migrena, opterećenje stanica u tijelu, umora, vrtoglavice, dijabetesa, nesanica, nemira, depresije, ubrzanog rada srca.

Zašto su brašno i šećer bijele ubojice?

Od svog jestivog ”smeća”, brašno i šećer su najveće smeće; jednostavni ugljikohidrati nas čine ovisnima o brzoj hrani i slično. 

Kako biste krenuli s prehranom čiste hrane, PRIJAVITE se na Health and Beauty.

Registracijom dobivate ne samo detaljni shopping plan za svaki tjedan unaprijed, već smo osmislili i cijeli menu za svakih 7 dana za vas. Doručak, međuobroci, ručak i večera – sve smo pripremili za vas. Na vama je da slijedite raspored obroka i gledate pozitivne utjecaje na vaše tijelo.

RESETIRAJ SE I TI!

U samo 7 dana osjetit ćete brojne promjene. Javite nam kako se osjećate, što se promijenilo ili ako imate ikakva pitanja ili nedoumice.

Nema proizvoda u košarici!
0