Anatomske klompe Cure tulumare – bijela potplata

49,11 

Anatomske klompe cure tulumare izradjene su po ortopedskim pravilima, na zračnom jastuku koji rasterećuje kralježnicu i stopala. Zbog antibakterijske kože i organskih materijala spada u visokokvalitetnu obuću. Anatomska klompa na PU zračnom jastuku od 5,5 cm kreirana je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala.

Opis

Anatomske klompe cure tulumare bijela potplata ergonomski je oblikovana klompa izrađena je od visokokvalitetnih materijala.
Izdvajamo PU Ultra Leather Eko kožu sa posebnim antibakterijskim svojstvima.
Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima.
Anatomska klompa na PU zračnom jastuku od 5,5 cm kreirana je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala.
Ergonomski – ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja.
Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda.

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Gazište za:

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Anatomske klompe cure tulumare bijela potplata ima svoju drugu verziju s crnom potplatom

 

Bijela ili crna važno je da se tulumari.

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a sa našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Uzivajte u lakoći hoda, svaki dan.

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja procitaj ovdje

Tosama Trade 

 

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0