Anatomske klompe Kuharica

49,11 

Terlik Sabo anatomske klompe u novom razigranom dizajnu! Za svaki udoban dan!

Opis

Anatomske klompe Kuharica zatvoreni su model anatomskih klompi koji nudi maksimalnu apsorpciju udara. Izrađen od lagane, izdržljive i ekološki prihvatljive poliuretanske baze i visokokvalitetne antibakterijske kože koja ne sadrži ftalate. Visina baze je 5,5 cm (2,165 inča), a zahvaljujući posebnom obliku potplata, klompe su otporne na klizanje. Anatomske klompe Kuharica cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a anatomski oblik pruža potporu stopalu. Ergonomski ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda.

Ova udobna klompa nudi maksimalnu apsorpciju udara te će Vam omogućiti udobnost i pružiti olakšanje Vašoj kralježnici tijekom cijelog dana, a njihov anatomski oblik poduprijet će vaša stopala. Anatomske klompe Kuharica ručno su rađene te su kvalitetno rješenje za Vaš svaki dan. Odlične su za korištenje na poslu i u slobodno vrijeme. Važno je naglasiti da je ergonomski oblikovana klompa izrađena od antibakterijskih ekoloških materijala visoke kvalitete, a daju odličnu potporu stopalu tijekom hodanja. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik Sabo modela

No. 36 – 23,0 cm

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25,0 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,5 cm

No. 42 – 27,0 cm

No. 43 – 27,5 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0