Akcija!

Femina Intimna pjena

6,90 

Femina intimna pjena odlična je za svakodnevnu higijenu intimnog područja. Nježna je prema koži, održava odgovarajući Ph i ima protuupalno djelovanje.

Opis

Femina Intimna pjena je primjerena za svakodnevno korištenje umjesto intimnog sapuna ili gela. Ne sadrži parabene. Napravljena je od prirodnih i ekološki prihvatljivih sastojaka, koji pomažu u očuvanju osjećaja svježine intimnog područja.

Za koga je namijenjena? Za žene u svim starosnim razdobljima (u plodnoj dobi, u menopauzi), za žene koje imaju osjećaj suhoće i pomanjkanja osjećaja svježine u vanjskom intimnom području).

Ukoliko želite dodatno sačuvati ravnotežu intimnog područja, kod svakog pranja koristite Intimnu pjenu Natura femina by ellen koja sadrži prirodno ulje kadulje koje ima protuupalno djelovanje i sprječava neugodan miris. Mliječna kiselina uravnotežuje pH intimnog područja, a sama pjena sadrži puno manje vode od gelova i tekućih sapuna pa je samim time manja mogućnost isušivanja intimnog područja. Vrlo je nježna prema koži i sluznici i potrebno je nanijeti puno manje količine nego kod gelova i sapuna. Dermatološki je testirana, prirodna i ekološki prihvatljiva.

Sastojci:

1. Prirodno ulje kadulje (Salvia officinalis)

• ima protuupalno djelovanje i

• sprječava neugodan miris.

2. Mliječna kiselina

• održava pH intimnog područja.

Zato što je u obliku pjene:

• sadržava manje vode – manja je mogućnost isušivanja u intimnom području

• potrebna je manja količina nego uobičajenih tekućih sapuna

• nježna je prema koži i sluznici.

Pakiranje: 150 ml

Femina intimna krema s probiotikom

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0