Hippocrates anatomske klompe crne s rupicama

49,11 

Hippocrates klasične anatomske klompe u crnoj boji. Odličan izbor za osobe koje su aktivne tijekom dana.

Opis

Hippocrates anatomske klompe crne s rupicama klasičnog izgleda u crnoj boji igraju važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta te preveniraju različite deformacije stopala. Ove klompe izrađene su od organskih materijala koji prilikom proizvodnje ne zagađuju okoliš te ne štete zdravlju. Jedan od bitnih materijala je PU Ultra Leather Eko koža koja ima antibakterijska svojstva. Svi materijali su visokokvalitetni, a sam dizajn se temelji na ortopedskim pravilima. Ovaj model anatomskih klompi kreiran je s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala te tako olakša dugotrajno hodanje ili stajanje. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda.

Ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Hippocrates anatomske klompe crne s rupicama sadrže bazu koja skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu. Hippocrates anatomske klompe crne s rupicama svojim jednostavnim i elegantnim dizajnom sjajno će se uklopiti u svaku kombinaciju.

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

No. 37 – 23,5 cm

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

 

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0