Natura Femina ulošci s krilcima za noć

5,04 

Natura Femina ulošci pogodni za noć su iznimno tanki, a zbog dodatka krilaca stoje na mjestu i izvrsni su za udobnost tijekom noći, čak i kod jakih menstruacija.

Opis

Natura Femina ulošci s krilcima za noć osmišljeni su za upotrebu preko noći. Ovi ultra tanki ulošci s krilcima izrađeni su od 100% certificiranog organskog pamuka, a svaki je zasebno pakiran te se nalaze u biorazgradivoj kutiji. Posebnost im je da su PH neutralni, bez parfema i kemijskih dodataka te nisu tretirani klorom za izbjeljivanje. 

Natura Femina ulošci s krilcima za noć odličan su izbor kod jake menstruacije.

Ulošci i tamponi Natura Femina i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije. Kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu. Spriječiti će pojavu infekcija i alergija i dati prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Pakiranje: 10 komada

Normal tamponi s probiotikom

Tosama trade

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0