Anatomske klompe Lilly Nurse

49,11 

Terlik Sabo anatomske klompe od sada u medicisnkom dizajnu! Za svaki udoban dan!

 

Opis

Anatomske klompe Lilly Nurse model su brenda Terlik Sabo i odlične su za korištenje na poslu pogotovo dizajnom za medicinske sestre ali i u slobodno vrijeme. Prednost ovih klompi je što nude maksimalnu apsorpciju udara. Važno je naglasiti da je ergonomski oblikovana klompa izrađena od antibakterijskih ekoloških materijala visoke kvalitete, a daju odličnu potporu stopalu tijekom hodanja. Napravljene su od lagane, izdržljive i ekološki prihvatljive poliuretanske baze i visoke kvalitetne, antibakterijske kože. Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize te su izvrstan izbor za dugotrajno stajanje i kretanje. Anatomske klompe Lilly Nurse cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Dizajn

Baza skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. Kreiran je upravo s ciljem da rastereti kralježnicu i stopala. Ergonomski ortopedska kožna masažna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Terlik Sabo anatomske klompe kombinaciji s razigranim dizajnom uzorka koji odgovara poslu medicinske sestre razveselit će Vaš svaki dan. 

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Terlik sabo modela

No. 38 – 24 cm

No. 39 – 25 cm

No. 40 – 25,5 cm

No. 41 – 26,5 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0