Anatomske klompe bijeli potplat Memories

49,11 

Hippocrates anatomske klompe izrađene su prema ortopedskim pravilima od izrazito kvalitetnih materijala, te smanjuju pritisak na kralježnicu i stopala i sprječava bolove koji se javljaju tijekom svakodnevnih aktivnosti.

Opis

Brend Hippocrates sinonim je za kvalitetu i udobnost. Zato su njihove anatomsko-ergonomske klompe savršen izbor za svaki dan gdje god da se nalazite. Anatomske klompe bijeli potplat Memories pravi su izbor za sve vesele i aktivne osobe. Također, važno je naglasiti da je ergonomski oblikovana klompa izrađena od antibakterijskih ekoloških materijala visoke kvalitete, a daju odličnu potporu stopalu tijekom hodanja. Izdvajamo PU Ultra Leather Eko kožu sa posebnim antibakterijskim svojstvima. Organski materijali koji ne zagađuju okoliš i ne štete zdravlju također se koriste u proizvodnji, a udobnost se temelji na ortopedskim pravilima. Ortopedska kožna tabanica dizajnirana je prema pravilima ergonomije da prati svaku liniju stopala i kao takva upija svaki nepravilan potez koji osoba napravi prilikom hodanja. Anatomske klompe bijeli potplat Memories sadrže bazu koja skriva zračni jastuk koji ispravlja nepravilnosti tijekom hodanja i visine je 5,5 cm. 

Dizajn

Ako ste cijeli dan u pokretu i tražite udobnu obuću Hippocrates anatomske klompe su odličan izbor. Takva obuća igra važnu ulogu u održavanju pravilne fiziologije pokreta, a time i prevencije različitih deformacija ili ozljeda. Osim udobnosti, ove anatomske klompe bijeli potplat Memories, nude i zanimljiv dizajn koji zasigurno neće proći neopaženo.  Zahvaljujući posebnom obliku potplata, natikače ne klize. Cijeli dan pružaju udoban i mekan korak, a njihov anatomski oblik pruža potporu stopalu.

Birajte kvalitetnu obuću za zdravlje stopala i kralježnice. Birajte Hippocrates klompe!

Obavezno unesite svoj broj. 

Predlažemo da prije narudžbe izmjerite gazište.

Veličine gazišta Hippocrates modela

br. 37 = 23,5 cm

br. 38 = 24 cm

br. 39 = 25 cm

br. 40 = 25,5 cm

br. 41 = 26 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina anatomskih klompi

37, 38, 39, 40, 41

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0