Anatomske tenisice Perla s mrežicom

49,11 

Anatomske tenisice Perla u potpunosti su anatomski i ortopedski prilagođene. Atraktivnog su izgleda, udobne i vrlo lagane. Uložak je podatan na pritisak, a unutrašnjost zahvaljujući prozračnosti sprečava znojenje. Također ne preporučuje se pranje obuće u perilici, već ručno. Ovo su jedne od najlakših ortopedskih tenisica na tržištu, upravo zbog materijala koji se koriste pri izradi.

Opis

Anatomske tenisice Perla s mrežicom u potpunosti su anatomski i ortopedski prilagođene. Atraktivnog su izgleda, udobne i vrlo lagane. Uložak je podatan na pritisak, a unutrašnjost zahvaljujući prozračnosti sprečava znojenje. Također ne preporučuje se pranje obuće u perilici, već ručno. Ovo su jedne od najlakših ortopedskih tenisica na tržištu, upravo zbog materijala koji se koriste pri izradi.

Zbog materijala koji se koriste prilikom izrade, ortopedske tenisice vrlo su prozračne i neće Vam se znojiti noga u njima. Ipak, preporučamo nošenje prirodnih materijala poput pamuka. Anatomski uložak i ergonomski oblik prilagodit će se Vašem stopalu. Udobnost uloška će olakšati stajanje ili kretanje na poslu. Bez obzira na podatnost uloška to neće skratiti vijek trajanja Vaših tenisica.

Podajte svojoj kralježnici zaslužen odmor uz anatomske tenisice Perla!

Veličine gazišta Dr. Mitra:

38 24,0 cm
39 24,7 cm
40 25,3 cm

Zdravlje

Dugotrajno stajanje na nogama, ili pak sjedenje pogubno je za zdravlje kralježnice ali i cijelog lokomotornog sustava. Ustanite povremeno i prošetajte. Istegnite se i napravite par jednostavnih i brzih vježbi, barem dok ste  na pauzi. Važno je na vrijeme misliti o zdravlju. Zato osigurajte sebi udobnost i komfor, a s našim anatomskim klompama zaigranog dizajna unijet ćete jednu veselu notu u svoju svakodnevnicu.

Za one koji žele znati više

O važnosti udobne obuće i ispravnog držanja pročitaj ovdje

Tosama Trade

Dodatne informacije

Veličina

37, 38, 39, 40

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0