Jasmin dnevni organic cotton ulošci

5,80 

Jasmin organic cotton higijenski ulošci izrađeni su od 100% organskih materijala i imaju snažnu moć upijanja. Odličan su izbor kod srednje jake menstruacije, a zbog odličnih svojstava prevencija su kod upala i iritacija.

 

Opis

Jasmin dnevni organic cotton higijenski ulošci izrađeni su ulošci od 100 % organskog pamuka omogućuju prozračnost ne sadrži parfeme ni boje nije izbjeljivano bojom dermatološki ispitano Jasmin Organic Cotton pamučni ulošci napravljeni su od prirodnih materijala. Ovi ulošci omogućuju koži da diše te osiguravaju optimalnu vlažnost. Zahvaljujući visokoj moći upijanja, idealni su za slabe menstruacije ili kao dodatna zaštita uz korištenje tampona. Jasmin Organic Cotton ulošci imaju gornji sloj koji je napravljen od 100 % organskog pamuka i ugodan je za kožu. Jezgra sadrži upijajuću celulozu koja pruža zaštitu i osjećaj sigurnosti.

Izrazito su meki, ne uzrokuju iritaciju i djeluju preventivno kod upala i alergija. Dobri su za kožu jer nisu izbijeljeni klorom.

Jasmin dnevni organic cotton higijenski ulošci odličan su izbor kod srednje jake menstruacije. Ulošci ne sadrže parfeme ni boje. Prikladni su za zaštitu tijekom slabe do umjerene menstruacije. U pakiranju se nalazi 40 komada higijenskih uložaka.

Prednosti proizvoda:

  • osiguravaju učinkovitu zaštitu u vrijeme menstruacija
  • namijenjeni su ženama s osjetljivom kožom
  • napravljeni su od prirodnih materijala
  • ne iritiraju kožu i ugodni su za korištenje

Više od brenda Jasmin Nature potražite OVDJE.

Tosama trade d.o.o.uz selekciju visokokvalitetnih proizvoda za osobnu higijenu nudi probrane proizvode vrhunskih proizvođača iz kategorije proizvoda za rodilje, mame i bebe, anatomske obuće, kozmetičkih proizvoda te proizvoda za kućne ljubimce.

Otvoreni prema stalnim promjenama, orijentirani na zadovoljstvo kupaca i posvećeni timskom radu znamo da nam je uspjeh zagarantiran.

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici!
0